Siste nytt:

Webbo feirer 1 år!

Søndag 25. Juni 2017


I Juni fyller fansiden Webbo 1 år! Dette vil vi feire med alle på hotellet, og arrangerer derfor en uke sprekkfull av arrangementer, leker, premier og moro! Dette vil være en uke hvor du samler poeng, men denne gangen vil poengene deles ut på en litt annen måte. For mer informasjon om dette, se forumet om uka på Webbo.in.

Eventer
Uka vår blir selvfølgelig en uke med events, maze, et par autospill og unike premier! Under eventene som arrangeres 18:00 vil du få muligheten til å vinne et helt unikt skilt som kun deles ut på disse eventene. Og på helt spesielle og utvalgte eventer vil du få sjansen til å vinne en møbel som aldri før har blitt utdelt!

Eventtider
Mandag-Torsdag: 16,18,20 og 22.
Fredag: 16,18,20,22 og 00.
Lørdag: 14,16,18,20,22 og 00.
Søndag 14,16 og 18.

Hver dag klokken 20.00 vil Bank Game holdes, men i forbindelse med bursdagen til Webbo gjøres det en liten vri. Premien blir nemlig ikke VP, men et skilt som kun deles ut under dette eventet og poeng til poenginnsamlingen!

For eventoversikt og regler, trykk HER

Om du er nysgjerrig på hva autospillene går ut på i denne uken, så kan du se hvordan Elimination og CTF vil foregå i forumene hos Webbo.

Teleporten inn til mazen vil bli plassert i Webbo’s hjelpesentral.

Daglig Quiz
I løpet av denne uka så vil det holdes sju quizzer. Én om dagen, med andre ord. Om du klarer denne quizzen vil du motta et skilt og poeng til uka. For mer informasjon om quizzen; trykk HER. Husk også at Quizzen kun kan besvares mellom 17:00 og 18:00.

Avslutningsseremoni
Tradisjon tro, så holdes det en avslutningsseremoni der vinnerne av poengsankinga avsløres, skilt og premier deles ut, og alle koser seg. I løpet av seremonien vil det kåres fem personer som passer til titlene vi har bestemt oss for å kåre.

For en sjanse til å vinne et skilt kun fem personer vil gå rundt med på hotellet, så kan du satse på titlene: Ukens mest engasjerte, ukens mest gavmilde, kveldens best kledde jente, kveldens best kledde gutt eller ukens humørspreder.

Premiene som deles ut er som følger:
- 1. Plass: 200VP + skilt
- 2. Plass: 150VP + skilt
- 3. Plass: 100vp + skilt
- Seremonikåringer: skilt + 10VP

Ved spørsmål eller klager, tas dette opp med Dysmo, Silje eller en i Webbo’s ledelse.