Siste nytt:

Byggekonkurranse!

Torsdag 06. Juli 2017
Heisann alle innbyggere av Habno Hotell!
Det har skjedd mye de siste dagene, og dette har sikkert mange av dere merket. Det vil komme en egen informasjonsnyhet snart slik at dere får greie på situasjonen som er nå, og i tillegg vil dere få vite litt mer om fremtiden og planene til Habno Hotell. Derimot i denne nyheten vil det handle om noe helt annet!Byggekonkurranse

Du hørte riktig. En byggekonkurranse! Siden vi har fått nye eiere tenker vi det kanskje kan være greit med en helt ny sentral. Som du sikkert allerede har forstått så er temaet i denne byggekonkurranse en HJELPESENTRAL. For å delta kaller du rommet ditt for BYGGEKONKURRANSE.
Det er enkelte regler og krav vi har til denne hjelpesentralen, og dette står under.

- Hjelpesentralen bør være relativt stor. Vi har satt en minstegrense på 300 ruter.
Det er i tillegg viktig at det er god plass til å bevege seg rundt, i tillegg er det viktig med mange sitteplasser for hotellets brukere.
- Det må være en skranke til hotellets eXperter.
- Rommet skal være kreativt, samtidig skal det ikke være rotete.
- Det skal kun være EN person som har bygget rommet.
- Hjelpesentralen bør enten ha et «nøytralt» tema som kan passe til alle ulike årstider, eller nå som det endelig er sommer kan det også være fint med en sommersentral, men tema som vinter vil passe dårlig.

Flotte premier
Selvsagt skal vinneren premieres! Vinneren vil motta et fantastisk skilt i tillegg til en Staff Raritet som aldri vil bli delt ut igjen. Det betyr at det kun vil finnes 1 av denne møbelet på hotellet! Møbelet vil kun bli delt ut denne gangen, og vil derfor ha en høy verdi inne på hotellet.

Skilt:

Møbel:

Har du spørsmål Kommenter nedenfor eller oppsøk Sivert inne på hotellet.

- Sivert