Siste nytt:

Veien til en stilling som prøve moderator

Onsdag 30. August 2017
I denne nyheten vil jeg kort forklare om veien til en stilling som prøve moderator

Slik mange av dere har fått med dere vil vi framover bare ta inn eXperter som moderatorer. Vi vil ta inn 1 ny prøve moderatorer som skal bidra til at Habno blir et bedre sted å henge! Det er flere måter å kunne utmerke deg på ved å være eXpert, her vil jeg vise noen tips.


Det er alltid lurt å være aktiv i sentralen. Er du aktiv, legger vi merke til deg. En moderator må kunne være pålogget på Habno minst 2-3 timer hver dag! Det er mange brukere som trenger hjelp, og mange saker som må modereres!

Når du hjelper andre er det sjeldent at den du hjelper vil at du skal svare med masse skrivefeil. Prøv å sett deg inn i hvordan man skriver godt norsk. Det er viktig å huske på at man aldri må banne når man er på jobb.

3. Aldri velg side

Som prøve moderator kan du aldri velge en side i en sak før du har forhørt deg, og sett igjennom alle sider av saken. Føler du at en side har mer rett enn den andre, behersk deg. Ikke bli sinna, eller sur. Gå igjennom alle sider av saken, og ta en beslutning således.

4. Mas er ingen vei

Å mase på en moderator eller administrator vil ikke hjelpe deg å få deg stilling, tvert imot. å mase vil bare føre til misnøye blant staff, og dine sjanser til å få en stilling minsker drastisk.

5. Den gyldne regel

Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg.

Send Søknad til denne Mailen: eXpertHabno@gmail.com.