Siste nytt:

MORDEREN HELG

Torsdag 14. September 2017

Det er endelig klart for en spennende og mystisk helg på Habno! Det skal nemlig arrangeres en helg full av morderen på Habno fra fredag 15. september til søndag 17. september. Vi gleder oss utrolig mye til å arrangere morderen denne helgen, og vi håper dette faller i smak. Det vil også bli delt ut kule premier!

Hva er morderen?

Det er kanskje flere som lurer på hva morderen er for noe. Morderen er en lek der alle kan være med. Vi kommer til å arrangere 2 forskjellige morder spill. Det ene har en historie, og vil ta lenger tid enn den andre. Derfor kreves det tålmodighet. Her har vi en handling i gjennom eventet. Morderen får i oppgave å drepe en hver runde. Den personen som blir drept vil det bli fortalt en historie rundt. Når det er 3 brukere igjen på banen skal de gjette hvem de tror er morderen. Dersom de gjetter riktig morder, vinner de. Dersom ingen klarer å gjette hvem som er morderen, vinner morderen.

Den andre er en enkel versjon som går ut på at styreren av leken sier f. eks “Morder kick en med hodeplagg”, disse rundene vil ta kortere tid og krever derfor ikke like mye tålmodighet. Ellers går de ut på det samme som er forklart på den lange versjonen.

Når vil morderen bli holdt?

Vi håper å kunne holde morderen 3-4 ganger hver dag, fra fredag til søndag. Alt avhenger av hvor mange moderatorer som er online og til hvilken tid. Det er kun moderatorer som får holde morderen for denne gangen.

Trykk på linken nedenfor for å se når morderen vil bli holdt:
Trykk HER.

Premie

De som vinner morderen får 1 poeng per runde de vinner. Disse blir skrevet ned i et skjema der vi til slutt teller opp alle poengene. På søndag vil vi plukke ut de tre brukerne med flest poeng. De tre brukerne med flest poeng vil få en sum vip-poeng og et legendarisk skilt hver. Vi kårer vinnere av morderen helga i en avslutningsseremoni kl 21:00 på søndag! Her vil vi holde noen spennende konkurranser, samtidig som det vil bli delt ut skilt til alle i rommet når avslutningsseremonien er slutt.


Om det er noe dere lurer på angående morderen helga, så kan dere ta kontakt med Karoline, MOD-Silje eller MOD-Henrik.

Vi gleder oss utrolig mye til denne helga, og vi håper på en spennende helg!
Lykke til alle sammen!