Siste nytt:

Talkshow

Torsdag 16. Mars 2017

Hallo, godtfolk. Førstkommende søndag inviterer vi dere til Late night show, et splitter nytt talkshow der vi stiller viktige personer på hotellet spørsmål som kan interessere dere. Frederik og Vann er ledende programsjefer, og vil stå ansvarlig for programmet. Talkshowet er inspirert fra flere ekte talkshow, som blant annet Senkveld og Skavlan.

Program
Gjennom talkshowet vil vi introdusere dere for kjente fjes på hotellet, samt høyt posisjonerte brukere. Vi kommer til å invitere administratorer, konkurranseansvarlige og moderatorer, som forhåpentligvis vil kunne besvare spørsmål som vekker interesse. Kanskje vi får besøk av noen andre også? Programleder Frederik og Vann vil på forkant lage noen temaer som det skal diskuteres rundt.


Det vil selvsagt bli settet av mulighet til å høre brukernes spørsmål og meninger. For å få mange spennende spørsmål ønsker programlederne å motta spørsmålene via privat melding under showet, for så å plukke ut de mest kreative. Vedkommende som sender spørsmålene som trekkes ut vil motta et skilt.

Tid og sted
Dørene åpnes presis klokken 19:00, og finner sted på «Late Night Show» rommet til Frederik. Det er lurt å være tidlig ute for å kapre seg en sitteplass! Selve programmet vil pågå i omtrent en time, og gjennom showet vil vi dele ut belønninger. Alle seere som befinner seg i rommet vil motta et skilt for å ha vært tilstede under showet.

Ta på dere finklærene, og møt opp med et smil om munnen! Vi håper at dere får en hyggelig kveld på Habno hotell. Vel møtt!
Mvh. Frederik og Vann