Siste nytt:

Old Games Weekend

Torsdag 12. Oktober 2017


Hei alle sammen! Denne helga har vi i staff bestemt at det skal bli arrangert Old Games Weekend her på Habno! Vi gleder oss til å ha en helg som er basert på gamle eventer, og håper dere gleder dere like mye som det vi gjør!Når vil dette foregå?
Vi håper å få til å arrangere eventer relatert til denne helga rundt 3-4 ganger hver dag fra fredag til søndag. Her vil det bli arrangert konkurranser som Poffa, Nam eller Æsj, ulike quizer osv. Dersom du ønsker å vite når disse eventene blir holdt, kan du trykke HER

Premie
På eventene blir det delt ut poeng til de som vinner. Disse poengene vil bli skrevet ned i et skjema der vi til slutt teller opp alle poengene. På søndag vil vi kåre de tre brukerne med flest poeng. De tre brukerne med flest poeng vil få en premie.

1 plass = Skilt + 50 vp
2 plass = Skilt + 25 vp
3 plass = Skilt + 10 vp

Disse kommer vi til å kåre under en avslutningsseremoni. Denne avslutningsseremonien vil bli arrangert søndag kl 21:00 hos MOD-Henrik. Her vil det også bli kåringer og holdt ulike konkurranser. Det vil også bli delt ut skilt til vinnerne, i tillegg til et unikt skilt til alle når avslutningsseremonien er slutt.


Dersom det er noe annet dere lurer på angående denne helga, er det bare til å ta kontakt med noen i fra staff. Vi gleder oss kjempe mye, og håper at denne helga faller i smak for dere!