Siste nytt:

Halloween week!

Søndag 22. Oktober 2017

Den 24. - 31.okt så blir det arrangert Halloween week her på Habno! Uken vil bli fylt med eventer der man samler opp poeng, konkurranse, skattejakt, maze og ikke minst en fest på slutten av denne kjekke uken.

Eventer
Under denne uka så får man 1 poeng hver gang man vinner en runde under et event. Man får poeng under vanlige eventer (Ikke fanside eventer). Alle som har eventholder-medlemskap kan også holde eventer og de får selv 1 poeng for å holde. Topp 3 som samler inn flest poeng innen Halloween festen den 31. oktober får VP og et valgfritt skilt som premie. Vinnerene vil bli kåret under festen og folk får ikke vite hvor mange poeng andre har. Det er staff som noterer ned poengene under hvert event. OBS! GOTW går ut denne uken!

Maze
Under denne uken så kommer det til å være en maze som er åpen under hele denne uken, og førstemann som klarer denne mazen får 100 VP! Startrommet finner du hos MOD-Fiora og den åpner kl. 19.00

Konkurranse
Det vil være en liten konkurranse der det handler om å skrive en skummel historie (Kan være oppdiktet) eller skrive noe skremmende som du har opplevd. Det kommer til å komme ut en nyhet i løpet av halloween uken hvor én heldig vinner vil bli kåret og får et valgfritt skilt.

Saw the game!
SAW går ut på at 10 deltagere skal bli med hver runde. Der skal deltagerene kjempe om seieren i 10 ulike rom med utfordringer. Det vil bli både luck- og skill games. Det vil bli holdt SAW hos MOD-svagg på lørdag den 28. oktober. Tidene vil bli 17:00, 21:00 og 23:00. Det vil bli holdt 2 runder hver tid. Premien til vinnerene vil få 50 VP og et unikt skilt som bare vil bli delt ut denne dagen.

Skattejakt
Den 27. - 29. oktober så kommer det til å være skattejakt hver kveld kl. 19.00. Det vil bli gjemt 3 duck in the jar rundt om i staff sine rom. Finner du alle så tar du screenshot av møbelen og sender den til ubboisabella@gmail.com. Du må også skrive brukernavnet ditt og hvor du fant møbelen. På bildet så skal rominfo også være med.Håper dere gleder dere like mye som vi i staff gjør til denne spennende uken!
~ Habno Staff