Siste nytt:

HabWay fyller år!

Torsdag 2. November 2017

HabWay fyller 4 år!

Jepp, du hørte riktig! HabWay har har vært oppe i 4 år, uten store nedetider. HabWay har vært en offisiell fanside for Habno siden den ble opprettet og har stortrivdes med det. Med dette har vi i HabWay-teamet ønske av å invitere deg til en super helg stappet full av fester, eventer og maze. Dette er en helg du sent vil glemme!

Eventer

Vi fyller selvfølgelig helga med eventer! HabWay vil fylle de fleste fanside-tidene denne helga!
Du kan sjekke når det vil bli events i evntskjema her!
Fredag kl. 18, 20, 22, 00.
Lørdag kl. 14, 16, 18, 20, 22, 00.
Søndag kl. 14, 16, 18.

Maze

Vi har dessuten duket for en Maze med HabWay tema! Mazen vil åpne etter åpningsseremonien på Fredag! Du finner inngangene til både mazen i sentralen vår etter seremonien!
Rommet er eid av brukeren HabWay!
Merk! For å bli sluppet inn i mazen igjen må dere vise et screenshot til Tobias eller et Habno Staff-medlem! Krav for at screenshotet skal bli godkjent er at hele skjermen er med på bilde, dvs. at klokke, avataren din med brukernavn og tydelig vise hvilket rom det er, skal være med i bilde.

Premien er selvfølgelig et fantastiske skilt!

Quiz

I løpet av helgen skal det også holdes en quiz. Det skal holdes 3 quizen, en fredag, en lørdag og en siste på søndagen. Quizene vil holdes under en åpningssermonien, en midt sermoni på lørdagen og på avslutningssermonien på søndagen.

Avslutningssermoni

Det vil selvfølgelig også bli holdt en avslutningssermoni! Denne vil finne sted Søndag kl. 19:00 hos HabWay. Kvelden vil bli fylt med god stemning og fantastiske kåringer, og kåringer betyr selvfølgelig fantastiske premier. Så finn frem dine festklær og feir bursdagen til HabWay sammen med oss!
1 plassen - 60 VP + Skilt
2 plassen - 45 VP + Skilt
3 plassen - 30 VP + Skilt

Vi håper dere gleder dere like mye som det vi gjør, for vi ser frem til å treffe på dere!


- Stor klem fra oss i HabWay-teamet