Siste nytt:

Er du klar?

Torsdag 9. November 2017

Hva skal skje?
Denne helga så skjer det litt forskjellig! Vi kommer til å holde DOND, bank game, og ulike eventer der man kan vinne skilt.
Fredag; Deal or No Deal
Lørdag; Bank Game
Søndag; Forskjellige eventer med skilt som premie


Mange av dere kan nok hvordan DOND og Bank Game fungerer, men vi tar med hvordan man spiller det og reglene uansett :)

Hva er bank game?

Bankgame er en konkurranse som går ut på å samle inn mest mynter. Hver deltager starter med to mynter hver. Konkurranseholderen vil da sende rundt en dicemaster til hver person som dere kan snurre. Da dere har snurret, så står det på lappen hva dette tallet gjør for deg. Hvert enkelt tall gjør slik:

1: Tjen - det vil si at du tjener en mynt fra banken (banken er selve eventholderen)
2: Doner - du kan donere din egen mynt til en annen som er med i spillet.
3: Mist - du mister den øverste mynten din.
4: Kick en person - du kan kicke en person som er med i spillet, og den personen er herved ute av konkurransen.
5: Du er blakk! Dette vil si at du er helt ute av konkurransen.
6: Stjel - du kan stjele en mynt fra en annen som er med i konkurransen.

Vi sier det slik at 1 mynt = 2 VP. Det vil si at om du for eksempel har to mynter igjen og har vunnet, så vil dette tilsi 4 VP.

Det også være med en gullbar, og en gullbar er en bonuspremie. I dette tilfellet vil bonusen være 5 VP, så om du har igjen bonusen så vil du få 5 VP i tillegg til de andre VPene du har vunnet.

Hvem kan styre bankgame?
I helgen så vil det kun være personer i Staff som kan holde bankgame. Vi kommer til å holde kl. 19.00, 21.00, 23.00. Rommet finner du hos Isabella på lørdag!

Deal or No Deal
Det kan være litt komplisert å forstå leken i starten, men det blir mer forståelig etterhvert. Leken går ut på at et visst antall deltakere kommer inn, deretter blir en valgt ut som får delta. Man får valget mellom bud eller ikke noe bud. Velger man bud får man et bud på VP etter man har dratt i et visst antall spaker, godtar man budet får man ikke spille videre. Hvis du ikke godtar eller ikke vil ha bud spiller du til du har en grønn plate igjen, den viser premien din!
NB! Man får bare spille en gang per event (altså komme videre).


Når og hvor?
Vi i staff kommer til å holde DOND fredagen. Tidene vi benytter oss av er de vanlige konkurransetidene. Tidene blir altså: 19.00, 21.00 og 23.00 Rommet finner dere hos MOD-Henrik.

Det blir delt ut forskjellig skilt for hver tid som er booket av staff søndagen. Eventtidene blir kl. 15.00, 17.00, og 21.

Søndagshygge i stua!
Det vil også bli et show søndag kveld kl. 21 hos Karoline! Under showet vil det blant annet være konkurranser og spørsmålsrunder. Det vil også bli delt ut et skilt til de som har vært til stede under showet. Håper så mange som mulig av dere dukker opp!

Håper dere gleder dere like mye som vi gjør til denne helgen
~ Staff