Siste nytt:

Juletiden på Habno

Torsdag 30. November 2017


Da er det endelig tid for jul, og vi i Staff er veldig klare for juletiden her på Habno! I løpet av desember vil det skje en rekke med eventer, så her er det bare å være med! Staff er heller ikke de eneste som kommer til å arrangere noe, følg med!

Julemazekalender
Hver dag til og med 24. desember vil en mazebane bli åpnet kl 16.30 og være åpen til 00.00. Når du har fullført banen vinner du et unikt skilt! Hovedrommet finner dere hos Vicky, og det heter Julekalendermaze - Inngang. Det er i dette rommet du kan gå inn til banene.

Det vil også være en kalender på forsiden. Her kan man svare på et spørsmål om dagen, og hver dag vil vi trekke 3 vinnere som vinner 20 vp hver!

Nissejakt
Hver lørdag frem til jul vil det bli holdt Nissejakt! Nissejakten går ut på at 5 nisser hver lørdag blir gjemt i rommene til Staff. Det er om å gjøre å finne de først! Nissejakten starter 19.00 hver lørdag.

For å delta sender du:
- Screen av nissen du fant
- Romnavn
- Romeier
Dette sender du til vickyretroo@gmail.com

De 5 første som finner nissene vinner 50vp!
!OBS, dersom du finner flere enn 1 nisse vil du bare få premie for den første du fant.

Adventstalkshow
Første adventssøndag vil det være et Adventstalkshow! Tema er selvfølgelig jul, og alle som møter opp vil motta et skilt! MOD-Vann og Frederik er hostene, og de har planlagt noe helt spesielt, så her er det bare å glede seg til moroa. Noen vil bli intervjuet, og disse er det du som kan stille spørsmål til! Både de som blir intervjuet og de som blir trukket ut til å stille spørsmål vil motta et skilt.

Rommet finner dere hos Frederik og det heter Adventsshow. Talkshowet vil bli holdt kl 21.00 denne søndagen, velkommen!

Nissefest
Vi avslutter julen med en råbra Nissefest! Alle som møter opp vil motta et skilt, og her vil det også bli kåringer og mulighet for å vinne vp! De som vinner en kåring vil motta et skilt.
Vi vil kåre:
- Nissejente
- Nissegutt
- Nissepar
- Festens Nisse

Nissefesten blir holdt 22. desember kl 19.00

Alle i Staff ønsker dere en riktig god jul, og vi gleder oss til å feire den med dere!