Siste nytt:

HabWays Juleuke 2017!

Søndag 10. Desember 2017
Endelig er tiden kommet for den lenge planlagte juleuka! Sammen med vårt fantastiske team har vi satt sammen en hel haug med spennende opplegg gjennom hele uka. Vi vil blant annet åpne en Julemaze, kjøre runder med xMas-run, annonsere rombyggerkonkurranse, og ikke minst holde en masse, masse events!

Event og poengsystem
Ingen uke er komplett uten en form for poengsystem, hvor 1., 2. og 3. plass stikker av med gjeve priser. Denne uken har vi organisert det slik at man kan vinne poeng hver dato med oddetall. Hver dato med partall vil man vinne vanlig premie.
Man kan altså vinne poeng på mandag 11., onsdag 13., fredag 15., og søndag 17. desember.
Man kan vinne vanlig staffpremie på tirsdag 12., torsdag 14., og lørdag 16. desember.

En oversikt over premiene kan du finne her.

xMas-run
I tillegg til å holde vanlige fansideevents, ønsket vi å gjøre noe litt mer spennende. Hver dag kl 20:00 vil det bli holdt runder med xMas-run, hvor vinneren får med seg 2 poeng.
Litt kort info om xMas-run
20 spillere vil bli sluppet inn hver runde. Man skal gjennom 6 rom med forskjellige baner, hvor et visst antall spillere ryker ut i hvert rom. Vi har lagt opp til en god variasjon, slik at det blir en balanse mellom enkelt og vanskelig.

Ukens Telephrase
Ukens Telephrase åpner som vanlig på mandag kl. 18:00. Se egen nyhet.

Julemaze
Klokken 20:00 på mandag åpner vi en Julemaze bestående av 20 baner. Denne mazen vil være åpen til kl 20:00 på søndag 17. desember.
HW-nissen har mistet lyslykten sin, og finner ikke fram i mørket. Du må hjelpe han med å finne den ved å komme deg gjennom forskjellige baner og hinder.

Isball
På søndag klokken 19:00 dukes det til isball. Her vil det bli festlige innslag og kåringer. Nyhet kommer nærmere.

Rombyggerkonkurranse
HabWay er for å inkludere alle, og derfor har vi også stilt opp med en konkurranse for deg som liker å bygge! Vi ønsker at dere brukere skal bygge den flotteste ballsalen dere klarer. Vinneren får bruke sitt rom under Isballet på søndag. Rommet vil bli overført til HabWay-brukeren for sikkerhetsmessige grunner, men du får det tilbake rett etter ballet er ferdig.
Fristen for å delta i rombyggerkonkurransen er lørdag 16. desember kl 18:00.

Krav for deltakelse
-Ha romnavn "HW rombyggerkonkurranse".
-Mange sitteplasser og stor plass til å bevege og oppholde seg på.
-Scene.
-Tema: Ballsal, is, artic, frozen.

Merk! Vi vil ikke vurdere rom som ikke oppfyller oppførte krav.


Morderen Christmas Edition
For å avslutte det hele, har vi holdt av søndag 17. desember klokken 20:00 for et par runder med Morderen Christmas Edition. Morderen har lenge vært fraværende på Habno, men det ble arrangert en helg av Staff som tok for seg leken for ikke mange månedene siden. Nå tar vi leken tilbake, og siden vi er i desember og det ikke er mange ukene igjen til jul, måtte vi selvfølgelig sette et juletema på det. Du vinner et helt unikt skilt, spesiallaget av vår pixelartist Renate.

Hva er Morderen?
Morderen er en lek hvor spillere slippes inn i en scene. En vert fra HW vil velge en spiller som heretter blir den anonyme "morderen". Verten skal så fortelle en allerede skrevet fortelling, hvor en og en spiller blir tatt ut etter hvert som morderen sender navnet deres på melding til verten. Når det er 3 spillere igjen i runden, skal alle fortelle hvem de tror er morderen. Får en eller to spillere riktig ved å gjette navnet på morderen, vinner den/de. Er det derimot ingen som gjetter navnet på morderen, er det morderen som vinner.Vi gleder oss masse til å oppleve en hel uke med dere, og håper dere vil få en flott opplevelse. Ved eventuelle spørsmål er det bare å ta kontakt med en ansatt eller sende oss en supportmelding her!


Med vennlig hilsen
Alle oss i