Siste nytt:

Godt nyttår!

Tirsdag 2. Januar 2018


Godt nyttår godt folk! Håper alle har hatt en fin jul og ikke minst et bra år. 2017 året har gått veldig fort og mye har skjedd på Habno i løpet av dette året.
Året startet med awards for året 2016 og fortsatte det med fashion week og karneval i februar. Vi har også hatt en kjekk uke med påske-uke hvor man måtte løse ulike påskekrim og delta på eggjakt. I mai måned så var det russefeiring frem til 17. mai der man deltok på mazebaner hvor man kunne vinne russeknuter. Vi hadde sort, blå og rødruss under denne perioden hvor rødrussen vant med flest medlemmer og hvor Queen, kattefaen og Nhu stakk av med seieren av beste russekort.

Fansidene har også bidratt en god del dette året med "Verden rundt på 7 dager, LGBT-helg, CTF-Cup» og mer. Vi takker begge fansidene for strålende arbeid i året som gikk og vi håper de vil stå på videre med oss.
Hva skjer fremover?

Vi i ledelsen ønsker å videreutvikle Habno slik at spillopplevelsen blir bedre for alle. Derfor har vi satt oss noen mål som vi skal gjennomføre i 2018.

- Legge til flere møbler og klær.
- Legge til nye funksjoner inne på hotellet.
- Lage en ny side som viser eventer.
- Ha flere kule arrangementer i 2018.

Det kommer helt sikkert flere punkter og mål som vi ønsker å gjennomføre og selvfølgelig står dere fritt til å komme med forslag til oss. Send oss gjerne en sak i hjelpesenteret.
Til syvende og sist vil vi i Habno Staff takke alle brukere
for året som gikk og vi håper at alle fortsetter å spille hos oss!