Siste nytt:

Verdensrom-uke!

Lørdag 18. Mars 2017


Vi i Webbo braker løs med en Verdensrom-Uke her på Habno! Under denne uken har vi planlagt
forskjellige aktiviteter og mazer du kan delta i for å tjene VIP-Poeng og skilt!

Når og hvor?
Selve uken vil ta plass i uke 12. Mandag 20. Mars klokken 18:00 vil det være en kort åpningsseremoni deretter åpner vi en maze. Under uken vil det holdes eventer hvor du kan samle poeng til stor-premien, og gjennom hele uken vil det også være en åpen maze hvor du kan samle skilt og poeng. Til slutt vil det være en avslutningsseremoni på Søndag 26. Mars klokken 20:00.

Åpningsseremoni
Åpningsseremonien vil du finne hos Webboastronaut og den arrangeres 20. Mars klokken 18:00. På seremonien vil du få diverse informasjon om uken. Så det kan være nyttig å møte opp! - På slutten av seremonien vil vi åpne Verdensrom-Mazen hvor du kan delta og få et skilt og 2 poeng til uken

Verdensrom-Maze
Under Mazen må du gjøre forskjellige oppgaver på hver bane for å redde verden! Mazen åpner som sagt etter seremonien klokken 18:00 og den er åpen hele uken! Premien for mazen er et skilt og 2 poeng til poenglista (Vis at du har skiltet til Kevin eller Wesley)!

Startrommet til Mazen finner du hos Kevin ved å søke “Webbo.in - Maze - Start”.

Verdensrom-Eventer
Under uken vil Webbo’s ansatte ha jevnlige eventer hver dag hvor du kan delta for å vinne en stor premie! For hver gang du vinner et event under uken vil du motta et poeng, de tre personene som står igjen med flest poeng på slutten av uken har vunnet!

Klikk HER for å følge med på poenglista.

Premier
Det vil selvsagt være flotte premier under uken! Første- andre- og tredjeplass stikker av med et skilt hver og en sum med VIP-Poeng!

1. Plass vinner 200 VIP-Poeng og et skilt døpt i gull.
2. Plass vinner 150 VIP-Poeng og et skilt døpt i sølv.
3. Plass vinner 100 VIP-Poeng og et skilt døpt i bronse.

Avslutningsseremoni
På slutten av uken vil vi invitere deg til en avslutningsseremoni. Under seremonien vil vi ha noen kåringer. I tillegg vil vi annonsere vinnere av uken og avslutte kvelden med en Quiz. Alle som svarer rett på Quizen vil motta et skilt og 10 VIP-Poeng. Så møt opp hos Webboastronaut den 26.Mars klokken 20.00 med deres beste antrekk!Håper vi ser deg der!
Med vennlig hilsen,
Webbo