Siste nytt:

Hva er nytt på Habno?

Tirsdag 23. Januar 2018
Vi har gjort en del endringer siden 2018 begynte for fult. I denne nyheten får du mer informasjon om hva som er nytt og hvilke fordeler du får fremover.
Eventside
Tidligere denne måneden gjorde vi det klart for alle spillere at man kunne holde eventer. Med dette fjernet vi eventholder slik at flere kan holde events uten å betale penger. Etter mye arbeid har den nye eventsiden vår kommet på plass og kan tas i bruk. Det er kun moderatorer på Habno som kan endre på listen. På siden finner du oversikt over hvilke eventer som er hver dag og hva som må holdes.

Du finner listen her.

Side for verdier
Nå har vi kjørt reset av verdier på hotellet (Limited edition, ukens raritet, eventpremier). Grunnen til at vi valgte å gjøre dette er at tidligere eiere har ødelagt verdi-systemet totalt. Vi ønsker å bygge dette opp igjen. Det har blitt ordnet et nytt system som overvåker alle verdier på hotellet slik at dette ikke skjer igjen!

Med et lite plaster på såret fikk alle som eide verdiene erstatning. Vi laget også en helt egen side som gir en full oversikt over hvilke verdier vi har gitt ut. Siden vil også vise nøyaktig antall møbler som er ute på hotellet. Har du forslag og lignende til hvordan verdier og casino kan bygges opp? Send en sak her.

Du finner oversikt over verdier her.

Videre arbeid med Hvelvet
Hvelvet er en funksjon vi la til i fjor og var tidligere godt likt av brukerne. Vi ønsker å videreutvilke Hvelvet slik at dette blir mer brukt. Prisen kommer også til å bli senket til 1 vp per forsøk.


Nye klær!
2018 starter med et smell! Allerede nå har vi lagt inn nye klær til alle sammen. Håper disse faller i smak.


Hvofor ser jeg ikke de nye klærne?
Det er mulig du må slette nettleserloggen din for å se de nye klærene. På bildet under ser du innstillingene du trenger for å slette loggen.

Vi håper dere liker de nye klærne. Det vil komme flere kule klær etterhvert
~Habno Staff~