Siste nytt:

HabWay's vinteruke!

Søndag 28. Januar 2018
Nærmere informasjon om HabWay`s vinteruke!

Vinteruka nærmer seg med stormskritt og alle i HabWay teamet gleder seg til å tilbringe en hel uke med dere!

Link til påmelding HER

Link til regler og oversiktHER


Liga-cupen:
Som dere sikker vet skal vi arrangere en liga-cup. Deltakerne skal gjennom tre forskjellige baner på kortes mulig tid. Banene som deltakerne skal gjennom er vinter-stafett, ishockey og bygg snømannen. Mer detaljert informasjon om banene kommer under.
Hele opplegget vil bli som en stor stafett der alle deltakerne skal gjennom alle banene og komme til første bane og veksle med neste som står klar til å starte sin runde.

Vinter-stafett:
Her er banen delt opp i tre deler. Delene deltakerne skal gjennom er en push the box bane med lav vanskelighetsgrad, rollerbane og push the box bane med høyere vanskelighetsgrad.

Del 1: På første push the box bane skal du flytte to bokser til en bestemt tile. Når du har fått boksen til bestemt tile løper du rundt boksen og skal flytte neste boks til en bestemt tile. Når begge boksene er plassert på riktig tile løper du til nederste tile på banedel 1 og du vil bli automatisk teleportert til del 2.
Merk: For å kunne pushe boksen dobbeltklikker man på boksen.

Del 2: Andre bane er en klassisk rollerbane der det gjelder å ikke falle ned fra rollerne. For å komme seg over trykker du bare på rollerne, men trykker du feil faller du ned. Kommer man seg til andre siden av rollerbanen blir man automatisk teleportert til neste del.

Del 3: Her er det igjen en push the box bane. Denne banen har høyere vanskelighetsgrad og du må passe på hvor man pusher boksen. Man skal komme seg fra start til slutt og når du har fått boksen på den røde tilen som ligger i mål dukker en grønn tile opp ved startpunktet. Du må løpe til den grønne tilen og deretter gå inn i en teleport som tar deg videre til ishockeybanen.
Merk: For å kunne pushe boksen dobbeltklikker man på boksen.


Ishockey: Etter du har gått inn i teleporten i bane en kommer man til ishockey. Du har uendelig av tid på å få pucken på alle de grønne platene. Når du ser en grønn plate forsvinne fra banen har du fjernet en. Du flytter pucken ved å klikke på pucken. Man kan flytte pucken i alle retninger, om pucken havner inntil veggen kan du gå på den og pucken havner bak deg.


Bygg snømannen: Etter du har gått inn i teleporten i bane to kommer man til bygg snømannen. Når du skal bygge snømannen skal du gå på pilene for å dytte ballen igjennom banen. Banen går ikke rett fram så du må gå på forskjellige piler som peker retningen du vil ha kulen. Når du går på pilene blir du heller ikke teleportert til midten av pilene. Du har også uendelig med tid på denne banen


Åpningsseremonien vil finne sted hos xYasmin mandag den 29. januar klokken 17:00 og avslutningsseremonien vil finne sted hos xYasmin søndag den 4. februar klokken 20:00

Det er gjort noen endringer i premiene og vinnerne av liga-cupen vil vinne VP istendenfor vinnerne av uken.

Premier til liga-cupen:
1. plass - Skilt, 100 VP og 100 HW-Mynter
2. plass - Skilt, 75 VP og 75 HW-Mynter
3. plass - Skilt 50 VP og 50 HW-Mynter

Premier til selve vinteruka:
1. plass - Skilt og 100 HW-Mynter
2. plass - Skilt og 75 HW-Mynter
3. plass - Skilt og 50 HW-Mynter