Siste nytt:

GOTW #16 og EOTW #7

Mandag 9. Januar 2017

Velkommen til GOTW og EOTW, brukerkåringene for alle som elsker konkurranser og utfordringer! Kåringene går ut på å vinne og arrangere flest mulig konkurranser. Dette kåres hver eneste uke på slutten av uka. Etter man har vunnet èn gang må man vente 4 uker før man kan vinne på nytt.

GOTW
GOTW står for “Gamer of the Week”. Her gjelder det å vinne så mange konkurranser hver og en klarer. Vi håper dette fører til større konkurranse og utfordring på hotellet. Vinnerne vil bli notert i et skjema etter hver eneste seier når dere deltar i offisielle konkurranser (bortsett fra fansidekonkurranser). Brukeren som har flest stemmer til slutten av uka er offisielt ukens gamer, og vinner 50 vp + et skilt!

EOTW
EOTW står for “Entertainer of the Week”, og går rett og slett ut på å holde flest konkurranser hver uke. Under større arrangementer der de fleste eventtidene blir okkupert av fansidene/staff vil ikke dagene/tidene det gjelder telle for EOTW. Vi teller opp hvem som har flest poeng fra mandag til søndag, og den som har holdt flest konkurranser er offisielt ukens entertainer! Hvis det blir likt mellom flere eventholdere kommer vi enten til å velge den personen vi mener holdt de beste konkurransene, eller velge en tilfeldig. Vinneren får 100 vp + et skilt!

Er du eventholder og lurer på hvordan reglene fungerer? Trykk HER for å lese mer.


Denne ukens vinner av GOTW var

Kev

Gratulerer til vinneren!
Du mottar et skilt og 50 VIP-Poeng.

Ta kontakt med Sandra for å motta premien


Denne ukens vinner av EOTW var

Fox

Gratulerer til vinneren!
Du mottar et skilt og 100 VIP-Poeng.

Ta kontakt med Sandra for å motta premien