Siste nytt:

Habno Stars

Lørdag 25. Mars 2017

Vi i HubboWay har gleden av å presentere en uke full av aktiviteter for dere brukere. I uke 13 arrangerer vi nemlig Habno Stars! Arrangementet varer hele uken, altså fra mandag til og med søndag, med alt fra telephrase til events. På toppen av det hele inviterer vi til en storslått avslutning dere ikke vil gå glipp av!
Hele uken går ut på å bli den største kjendisen, og uken vil inneholde flotte konkurranser. Vi vil ha et poengsystem der du får 1 fan for hver konkurranse du vinner! Poengoversikten vil ligge på HubboWay.net

Hele uken vil være stappet full av konkurranser! Vi har alle fansidetidene (16:00, 18:00, 20:00, 22:00 og 00:00) + klokken 14:00 på lørdag og søndag, så bare forbered dere på mange konkurranser!

Det blir premier til de tre som samler flest poeng. De som kommer på fjerde til tiende plass (D-Kjendisene) vil også motta en premie.

- Førsteplassen vinner et unikt 1. plass skilt, 200 VIP-Poeng og et unikt trofé!

- Andreplassen vinner et unikt 2. plass skilt, 150 VIP-Poeng og et unikt trofé!

- Tredjeplassen vinner et unikt 3. plass skilt, 100 VIP-Poeng og et unikt trofé!

- D-Kjendisene mottar et flott skilt!

Første event vil finne sted mandag kl. 16:00!

Du finner eventoversikten for uka og regler HER.

Mandag klokken 20:00 åpner noe vi kaller Kjendisjakten. Denne går ut på å finne ulike kjendiser i forskjellige rom. Hver kjendis vil gi spillerne 1 bokstav. Når alle kjendisene er funnet vil man kunne danne et løsningsord med disse bokstavene. Når du tror du har funnet løsningsordet finner du det siste rommet i rekken av rom, og tester rommet. Hvis det er riktig løsningsord vil du bli teleportert til et avstengt område og kan gå inn i en teleport som fører deg til premierommet.
Det blir selvfølgelig også en Kjendis Telephrase med spørsmål om kjendiser fra A til Å, og denne vil åpne mandag kl. 18:00. Så finn frem kunnskapene dine og få muligheten til å vinne et heftig skilt!

Denne spennende uken vil avsluttes med en spektakulær kjendisfest, nemlig GRAMMYs! Denne vil finne sted søndag kl. 19:00. Det blir en rød løper og en hyllest til Habnos Kjendiser. Kvelden vil blant annet bli fylt med en quiz som vil finne sted på HubboWay.net og det blir de utroligste kåringene! Så finn frem finstasen og gjør dere klare for litt kjendisstatus!
PS: Om du viser skilt fra Telephrasen og/eller Kjendisjakten til Miley, Sushi, Queen, xMarte eller Sea vil du i tillegg få 1 fan!

Avslutningsfesten vil dessuten også bli etterfulgt av et avslutningsevent! Under dette er det ikke lengre mulig å sanke inn poeng, men her vinner man en annen fet premie.


Vi håper på en flott uke, og spesielt på å få se deg der! Gjør deg klar, så snakkes vi.
Varme hilsener fra alle oss i HubboWay.