Siste nytt:

Capture the Flag Cup

Mandag 19. Februar 2018

Det er endelig klart for enda en cup her på Habno! Fra 22. til 25. februar vil det nemlig arrangeres Capture the Flag Cup! Etterspørselen har vært stor og vi i staff er klare for å gi dere en spennende uke. Premiene er store og spenningen til å ta og føle på. Meld deg på med vennene dine i dag, for kun 8 lag kan melde seg på!

Hvordan skal det foregå?

Det vil bli to forskjellige puljer med fire forskjellige lag som skal spille mot hverandre. De to lagene som har vunnet mest i hver pulje vil gå videre til semifinale og til slutt vil to lag kjempe om gullet i en heftig finale søndag! Taperne fra semifinalene vil møtes i en bronsefinale for å slåss om tredjeplassen.

Hvem som helst kan delta i denne cupen, og vi har ingen krav til hva spillere må kunne og ikke kunne for å melde seg på. Likevel er det selvfølgelig en stor fordel å ha spilt Capture the Flag et par ganger før, for dette kommer nok til å bli en intens cup!

Hvor kan man melde seg på?

Hvis du synes dette høres spennende ut kan du enkelt delta ved å trykke på linken under. Bare fyll inn navnene til brukerne på laget (4 spillere og 1-2 reserve) og du er påmeldt. Husk at det kun er 8 lag, så de som melder seg på som nummer 9 og utover vil ikke få bli med.

Gå til påmeldingsskjema HER.
Fristen for å melde på lag er onsdag 21.02!

Premier

Vi vil ha et lag på første, et lag på andre og et lag på tredjeplass. Alle spillerne på laget vil motta hver sin premie. Se premiene nedenfor.
Alle som melder seg på vil få et deltager skilt som bevis for å ha deltatt.

Regler

Trykk på linken under for å komme til skjemaet hvor alt av regler og informasjon står. Der vil du også finne lagoversikt, tabelloppsett, tidsskjema og poengene til hvert lag i de ulike gruppene. Dette skjemaet vil oppdateres etter hvert som lagene er påmeldt og kampene er spilt.

Gå til skjemaet HER.

Vi gleder oss utrolig mye til cupen, og vi håper på en spennende uke.
Lykke til alle sammen!