Siste nytt:

Don't Get Trapped cup!

Mandag 27. Mars 2017


Hei! Vi brukere har fått lov å arrangere Don’t Get Trapped Cup her på Habno, noe vi gleder oss til! Cupen kommer til å vare fra 3. - 9. April.

Når og hvor?
Spillingen vil foregå på:
[DGT CUP] Don't Get Trapped - Arena 1 hos Cromulent
[DGT CUP] Don't Get Trapped - Arena 2 hos Abbdulla
Tidene som vil bli spilt er 18:00 - 20:00.

MANDAG
Førstkommende mandag klokken 18:00 vil det være en åpningsseremoni der vi gir ut informasjon om cupen. Senere utover kvelden vil vi sette sammen gruppespillene til som skal spille. Rommet finner du hos Abbdulla ved å søke på [DGT CUP] Åpningsseremoni.

TIRSDAG - FREDAG
Fra tirsdag til fredag vil gruppespillene foregå. Det vil være et gruppespill mellom gruppe 1 og gruppe 2. I disse gruppene vil det være 5 lag som spiller mot hverandre. Om man vinner en kamp får man 3 poeng, taper man får man 0 poeng. Lagene som ligger på 1 - 4 plass til slutt vil gå videre til sluttspillet.


LØRDAG
Lørdag starter sluttspillet. Det vil bli spilt kvartfinaler mellom de lagene som kom på 1 - 4 plass på gruppespillene. De som vinner vil gå videre, de som taper blir ute.

SØNDAG
Søndag er siste dag for DGT cupen. På søndagen vil de 4 lagene som vant kvartfinale spille mot hverandre i semifinalen. De 2 lagene som taper i semifinalen vil spille mot hverandre i bronsefinalen, de 2 lagene som vinner i semifinalen vil spille mot hverandre i finalen.

Påmelding
Det vil kun være 10 lag med på cupen. De 10 første lagene som melder seg på får være med. Laget må bestå av minst 5 spillere, men ikke flere enn 6.

For å melde deg på trykker du HER.

Premier
1. plass = 100 vp + gull skilt
2. plass = 75 vp + sølv skilt
3. plass = 50 vp + bronse skilt
I tillegg vil det bli delt ut et skilt til alle som deltar i Don’t Get Trapped cupen.

Om du vil sjekke ut kamptidene og reglene til cupen kan du trykke HER.

Vi ønsker dere lykke til, og måtte det beste laget vinne!