Siste nytt:

Påske

Lørdag 8. April 2017

Hei! Nå er det endelig påskeferie, og i den anledningen har vi satt sammen litt konkurranser for dere. Premiene kommer til å variere fra skilt, påskeegg og VP.

Påskeutfordringer
Vi har satt sammen et fellesrom med 10 teler. Rommet heter [Staff] Påske og eies av Påskeharen. Den ene teleporten vil føre til en maze som Hubboway har vært så greie å lage for oss, en tele vil føre til et lite bonusrom for siste dagen og de 8 andre vil føre til daglige utfordringer. Hver dag kommer en ny utfordring, dere vil bli sendt til tre identiske rom med den samme utfordringen der vanskelighetsgraden øker for hvert rom. Det åpnes en tele hver dag klokken 18.00, og i 24 timer har dere mulighet til å fullføre den. Utfordringene kommer til å være fra mandag den 10. april til mandag den 17. april. Premien for å klare utfordringen er et skilt!

Takk til Cromulent og Elin for hjelp!

Påskekrim
Fra mandag til fredag vil det komme daglige nyheter med påskekrim som dere må løse. Det kommer til å være 2 vinnere per nyhet, og alle vinnerne blir lansert på søndag. Premien for å vinne dette er et unikt påskeegg, skilt og 25 VP!

Eggjakt
På påskeaften (altså lørdagen) kommer vi til å gjemme 10 stykker av de unike påskeeggene som dere må finne. Tidspunktet er ikke avgjort enda, men det kommer til å være mellom 16.00 - 20.00 en gang. Premien for å vinne er egget du finner og 25 VP!

Nye påskemøbler!
Vi legger også inn nye møbler til alle sammen! Disse finner du under Sesong -> Påske 2017.

Vi håper dere gleder dere og får en fin ferie! Hvis dere har noen spørsmål kan dere kontakte Sandra eller Isabella. Under ser dere bilde av egget dere kan vinne. :) God påske!