Siste nytt:

Disney på Habno!

Lørdag 22. April 2017

Vi i Webbo er stolte av å presentere Habno’s barnsligste uke så langt, nemlig Disney uka! Under denne uken har vi planlagt masse forskjellige aktiviteter, mazer, eventer og masse mer du kan delta i for å vinne VIP-Poeng, skilt og andre unike premier!

Når og hvor?
Disney uka vil ta plass i uke 17, fra Mandag 24. april allerede klokken 16:00 med en åpningsmaze, og utover uken vil det skje masse spennende ting som for eksempel Disney Run, mazer, rombyggingskonkurranser, fester og mer! Til slutt vil det være en avsluttningsseremoni klokken 20:00 på Søndag den 30. april.

Du kan se en oversikt over alt som skjer i uka HER (Du må være pålogget en Webbo bruker for å se skjemaet)

Eventer under uka
Under hele uka vil det være eventer klokken 22:00, 00:00 (og 14:00 i helgen). På disse eventene vil alle som vinner få poeng til en premie, premien vil bestå av VIP-Poeng. Førsteplass får 100 vp, andreplass får 75 vp og tredjeplass får 50 vp, (dette er kun en liten del av uka).

Du kan følge med på poenglista HER (Du må være pålogget en Webbo bruker for å se skjemaet).

Disney-Mazer
I Disney-uka har vi planlagt å ha tre forskjellige mazer, nemlig bronse-maze, sølv-maze og gull-maze, disse mazene har tre forskjellige vanskelighetsnivåer. Bronse er lett, sølv er middels mens gull er vanskelig. Alle mazene vil du finne ved å søke på “Disney Maze” , eller søke på “owner:Disney”. Mazene vil åpnes Mandag, Onsdag og Fredag klokken 16:00 og stenges etter 24 timer.


Skiltene du får for å fullføre mazene
Disney Run
Hva er Disney Run?
Det er en annen versjon av Saw the Game som er mindre skremmende, og mer fantastisk! Dette vil nok få opp disney stemningen! Gjennom Disney run vil du også få muligheten til å sanke inn VIP-Poeng og et skilt. Disney run vil bli holdt hver dag klokken 18:00, og du vinner 50 VIP-Poeng og et skilt hver gang du vinner.

Takk til alle fantastiske Webbo ansatte som har hjulpet til med rombygging til Disney Run og Disney mazer.

BB Bank Game
Under hele uka vil vi arrangere Battle Banzai Bank Game! Dette vil fåregå hos JulieA og det vil holdes hver eneste dag klokken 20:00! Møt opp og vinn VIP-Poeng! Alle som vinner vil få 2 VIP-Poeng pr. Mynt de sitter igjen med etter runden. Lykke til og kos dere <3

Rombyggerkonkurranse
I Disney uka vil du også kunne vinner opptil 50vp og et unikt skilt om du er blant en av dem som har det bygget det fineste disneyrommet! Rommet ditt må hete Disneykonk for at du skal delta. Førsteplassen får 50vp og et skilt, andreplassen får 25vp og et skilt og tredreplassen får 10vp og et skilt (Ja rommene deres kan være låst).

Du finner en oversikt over alle skiltene som deles ut i Disney uka HER (Du må være pålogget en Webbo bruker for å se skjemaet).

Avsluttningsseremoni
Søndag klokka 20:00 vil det åpnes opp for fest, så få på deg ditt beste Disney kostyme og møt opp hos Disney. På seremonien vil det være flere kåringer og quizspørsmål. Du finner quizspørsmålene i Webbo sitt forum HER (spørsmålene legges inn kl. 20:30 på Søndag). Husk! Du må være logget inn på en Webbo-bruker for å kunne svare. Alle som deltar på festen vil motta et skilt og etter seremonien vil det være et avsluttningsevent hvor man vinner et skilt til! Lykke til<3
Vi håper at vi ser deg der,
Med vennelig hilsen.
Webbo