Siste nytt:

HabWay v3

Mandag 15. Mai 2017
Det er med stor, STOR stolthet at vi i HabWay endelig inviterer dere til fest med oss atter en gang. Det er tid for å feire noe stort, noe vi har lagt ned mye arbeid i; det er tid for å feire en lansering.

Vi lanserte versjon 2.1 i desember 2015, og har siden den gang jobbet hardt med å videreutvikle både funksjoner og design og å skape nye idéer til nettsiden vår for å gjøre den best mulig for alle brukere. Det har tatt lang tid, med idémyldring, webutvikling og testing, men nå har tiden endelig kommet. Det er klart. Vi oppdaterer til versjon 3 den 19. mai!

I den anledning inviterer vi dere til en spektakulær aften og en fest dere aldri har sett maken til..

Lanseringsfest
Festen vil finne sted hos brukeren HabWay fredag den 19. mai klokken 19:00, så møt opp presist for å få med dere alt som skjer utover. Vi har nemlig stelt i stand flere morsomheter for dere:

- Quiz
Det vil bli quiz som omhandler HabWay hvor flere har mulighet til å hente hjem gevinst. Premien er skilt, og alle som svarer riktig på alle spørsmålene vinner. Link til quizen vil dere finne på HabWay.me!

- Maze
Etter festen er ferdig vil vi sette ut teleporter til en lanseringsmaze. Mazen vil være på 20 baner, og alle som fullfører før søndag 21. mai klokka 23:59 mottar et flott skilt som bevis!

- Ny sentral
Vi har selvfølgelig planer om å oppdatere hjelpesentralen vår parallelt med nettsiden, så samme kveld vil vi invitere dere til et nytt rom med nytt design. Alle som kommer vil få skilt, selvfølgelig.

- Aktivitet på nettsiden
Etter vi har lansert oppdateringen vi det være mulig å hente HW-mynter på nettsiden. Ledelsen kommer til å legge ut mynt-drops på tilfeldige sider på HabWay.me, og det er førstemann som finner som vinner.

- Utdelinger
For å toppe kransekaka kommer vi også til å dele ut gratis VIP-poeng til heldige, aktive brukere! I tillegg deler vi også ut HW+ (VIP-medlemskap på HW) og HW-mynter på nettsiden, når den nye versjonen er oppe og går. Så her gjelder det å møte opp med godt humør, kanskje du blir en av de som mottar?

Under vedlikehold
En viktig ting å få med seg! Vi vil stenge HabWay.me slik at ingen kan bruke nettsiden vår mens vi oppdaterer og legger inn den nye versjonen. For å få god tid vil den stenges allerede 16. mai, og derfor vil ingen kunne logge seg på før vi åpner igjen den 19. mai. Man logger på med samme brukernavn og passord som før i den nye versjonen.

Vi er utrolige glade for at tiden endelig er her, og vi håper dere er spente på versjon 3. Det kommer til å bli et helt nytt HabWay! Vi ansatte gleder oss til å se dere på festen.

Varme hilsener fra alle oss.~ HabWay ~