Siste nytt:

Verden Rundt På 7 Dager!

Lørdag 20. Mai 2017

Pakk kofferten, for vi i HabWay er stolte av å kunne presentere for dere en uke full av moro! I uke 21 arrangerer vi noe vi kaller Verden rundt på 7 dager! Uken vil være fullpakket av morsomme og ulike aktiviteter. Selve uka går ut på at du skal reise verden rundt på Habno, og samle opp så mange poeng som mulig. For hver gang du vinner en runde på et event mottar du 1 poeng.


Eventer
Vi stapper selvfølgelig uka med eventer! Denne uka kjører vi samme system som sikkert noen av dere kjenner igjen, nemlig poengsystemet. Dette poengsystemet brukte vi under Habno Stars, og de tre på slutten av uka som har samlet flest poeng vil motta unike premier!
Vi holder selvfølgelig eventene våre under de offisielle fansidetidene! Første event finner sted Mandag, 22. Mai, kl. 16:00! Poengoversikten finner du på nettsiden vår, HabWay.me!

Eventtider
Mandag-Torsdag: 16,18,20 og 22.
Fredag: 16,18,20,22 og 00.
Lørdag: 14,16,18,20,22 og 00.
Søndag 14,16 og 18.

- Regler og eventoversikt finner du HER!


Telephrase & Maze
Det blir også Ukens Telephrase og en unik maze!
Ukens Telephrase har teamet Geografi. Telephrasen åpner Mandag, kl. 18:00! Telephrasen stenger Søndag, kl. 19:00. Det vil komme egen nyhet på HabWay.me om telephrasen på søndag!

Dessuten holder vi det vi har valgt å kalle Globus Maze! Denne vil åpne Mandag, kl. 20:00, og stenge Søndag, kl. 19:00! Mazen handler om at på hver bane er du i forskjellige land. Du starter i Norge og reiser rundt i hele verden på 26 baner. Hvis du screener hvilken bane du er på og viser til en moderator vil de slippe deg inn der du stoppet forrige gang. Bildet MÅ vise både avatar og dato!
Dere burde også følge ekstra godt med på banene, fordi vi har gjemt en spak i en av banene. Spaken fører til et hemmelig rom som inneholder en overraskelse!

- Alle som deltar og klarer telephrasen og mazen vinner et kult skilt! Om du viser dette skiltet vil du motta 1 ekstra poeng per skilt!


Avslutningssermoni
Vi holder selvfølgelig en avslutningssermoni i tillegg! Sermonien vil finne sted Søndag, 28. Mai, kl. 20:00!
De 3 brukerne med flest poeng på slutten av uka blir kåret på sermonien, og mottar følgende premier;
1.plassen - 200 vp + skilt
2.plassen - 150vp + skilt
3.plassen - 100vp + skilt

- Det vil selvfølgelig også være flere kåringer, slik at du har flere vinnersjanser!

Vi håper dere gleder dere masse til en annerledes og spennende uke! Det gjør i allefall vi!
Dersom du har noen spørsmål kan du ta kontakt med HabWays ledelse, Queen eller Miley. Vi sees!