Siste nytt:

Fansidene

Tirsdag 23. Mai 2017

Heisann! Mange av dere har nok hørt om fansidene, Webbo og HabWay. Men, det er også en del som ikke helt har hørt om dem. Webbo og HabWay er begge en offisiell fanside for Habno. Våre kjære fansider planlegger og holder arrangementer for oss på Habno og har i tillegg konkurranser på sine egne nettsider hvor alle kan bli med. Du kan også bli ansatt i en av fansidene, hvor du kan bidra med å holde eventer, skrive nyheter, eller sitte i sentralen til fansiden du blir med i.

Webbo
Webbo er en offisiell og godkjent habnofanside. Fansiden er grunnlagt og eies av ZemZam, som sammen med sitt utrolige team oppdaterer websiden med spennende og morsomme artikler, konkurranser og annen nyttig informasjon. Webbo har et helt eget samfunn hvor du som Habno-innbygger kan samle Webbo-mynter, oppdatere din egen profil med diverse profiltilbehør, delta i diskusjonsforum, konkurranser og sosialisere deg med andre brukere på nettsiden. I tillegg til dette har du muligheten til å delta i de daglige fansidekonkurranser og eventuker, der du kan samle spennende premier på hotellet. Besøk dem på Webbo.in for å bli en del av Webbos utvikling og deres aktive nettsamfunn!

Visste du også at Webbo søker ansatte?
Som en aktiv fanside har de hele tiden behov for flere dyktige og aktive ansatte som kan oppdatere siden med informasjon og konkurranser, samt holde styr på deres hjelpesentral og aktiviteten innad i websiden.

Hvordan er det du søker?
Du kan sende en søknad til Webbo her
I søknaden bør du ha med følgende punkter for å oppnå deres krav.
Prøv også å skrive én sammenhengende tekst, ikke punktvis.

— Navn
— Alder
— Erfaring
— Ønsket stilling
— Hva kan du bidra med?
— Hvorfor bør vi ansette akkurat deg?

Stillingene de søker er; Eventholdere, dj'er, sentralansatte, møbel-ekseprter og wired-eksperter
Mer info finner du her!

HabWay
HabWay er stolt av å være en av de offisielle fansidene for Habno Hotell. De har nå vært i drift i snart 4 år og ser fremover til enda flere spennende år. Dedikerte ansatte og eiere sørger for at de kan tilby en aktiv fanside, hvor de blant annet har et omfattende brukersystem. Alle som registrerer seg på nettsiden vil bli en del av HabWay-samfunnet. Når man først er innlogget, er det vanskelig å logge ut igjen! De tilbyr alt fra forum, tagwall, brukerprofiler, nyheter og artikler, HW-mynter, spill, radio, møbelverdier og mye mer! Nettsiden oppdateres med jevne mellomrom for å alltid gi dere brukere underholdning.

På hotellet har de kreative eventholdere som hver dag holder spennende konkurranser for Habno’s brukere. De har også en nydelig hjelpesentral hvor du kan få all den guidingen og hjelpen du har behov for. Der sitter det erfarne sentralansatte som gjerne vil hjelpe deg. Ta deg en tur innom da vel! Sjekk ut HabWay sin nettside her!

HabWay søker alltid ansatte. De anbefaler på det sterkeste å gi dem en sjanse og de vil ta imot deg med åpne armer for at du skal bli en del av deres glimrende team! Lurer du på noe mer angående å bli ansatt? Sjekk ut Bli ansatt-siden for mer info!

For øyeblikket søker de ansatte til følgende stillinger:
- Sentralansatt
- Journalist
- Pixelartist
- DJ
- Wiredekspert
- Eventholder
- Reklamør
- Rombygger

Høres en av disse stillingene spennende ut? Da kan dette være nettopp DIN sjanse!
Sjekk de ut i dag på Habway.me

Vi i Habno staff er utrolig takknemlig og glad for at vi har så kjekke fansider som representerer Habno Hotell