Siste nytt:

Deal or No Deal!

Torsdag 1. Juni 2017

Hei! Denne helga kommer vi til å kjøre på med Deal or No Deal, en lek der man kan vinne både stort og lite. Premiene kommer til å være alt fra VP, godterimøbler, VIP-møbler og vanlige møbler.

Hvordan fungerer dette?
Det kan være litt komplisert å forstå leken i starten, men det blir mer forståelig etterhvert. Leken går ut på at et visst antall deltakere kommer inn, deretter blir en valgt ut som får delta. Man får valget mellom bud eller ikke noe bud. Velger man bud får man et bud på VP etter man har dratt i et visst antall spaker, godtar man budet får man ikke spille videre. Hvis du ikke godtar eller ikke vil ha bud spiller du til du har en grønn plate igjen, den viser premien din!
NB! Man får bare spille en gang per event (altså komme videre).

Når og hvor?
Vi i staff kommer til å holde DOND fra fredag til søndag. Tidene vi benytter oss av er de vanlige konkurransetidene, så fansidene kan fortsatt holde konkurranser. Tidene blir altså: 17.00, 19.00, 21.00, og 23.00. Rommet finner dere hos Sandra.Vi håper dere gleder dere! Husk å høre på styreren slik at vi unngår unødvendige konflikter. :)